1. konferencija o mucanju
Željko Rohatinski je komunikator godine PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Srijeda, 11 Lipanj 2008 16:29

Željko RohatinskiHrvatska udruga za odnose s javnošću proglasila je guvernera Hrvatske narodne banke Željka Rohatinskog najboljim komunikatorom među osobama iz hrvatskoga javnog života. Pročitajte više na stranicama Večernjeg lista.

Nakon što je do naše udruge stigla vijest o proglašenju Željka Rohatinskog najboljim komunikatorom u medije je poslana sljedeća objava:

Cijenjeni,
povodom izbora dr. Željka Rohatinskog za komunikatora godine Hrvatska udruga za pomoć osobama koje mucaju "Hinko Freund" daje slijedeću izjavu za medije:

Izbor dr.sc. Željka Rohatinskog, guvernera Hrvatske Narodne banke, za komunikatora godine u izboru PR stručnjaka Hrvatske udruge za odnose s javnošću, pri čemu mu je glavni konkurent bio izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, dokaz je zrelosti i europeizacije hrvatskog društva i prostora javnih komunikacija.

Posebno raduje i ohrabruje, što je to i dokaz ne samo tolerancije nego i uvažavanja osoba koje mucaju i kao osoba, ali u ovim slučajevima i kao vrhunskih profesionalaca.

Vjerujemo da će ovo priznanje imati odraza na ukupan odnos prema ljudima koji mucaju, ali i da ovakvo uvažavanje osoba koje mucaju postoji u svim područjima hrvatskog društva i sredinama Republike Hrvatske.

U trenutku kada je spin postao ključ javne komunikacije, kada je u svim područjima način komunikacije nadmašio i gotovo isključio sadržaje, ovakav izbor pokazuje da su u javnoj komunikaciji potrebni ljudi koji imaju što reći, a pri tom neće biti samo bitno kako će to izgovoriti.

S poštovanjem,
Upravni odbor Udruge H. Freund

Izjava za medije Udruge "Hinko Freund" objavljena je na svim važnijim novinskim portalima. Neke izravne poveznice možete naći ovdje:

Večernji list

Slobodna Dalmacija

Index.hr

Hrvatska udruga za odnose s javnošću

Dnevnik.hr

Boboton.com

 

Ažurirano četvrtak, 26 Lipanj 2008 18:59
 

Kontaktirajte nas

Najave

Nadolazeći skupovi

Baner
Baner
Baner
Baner

Sponzori

Baner